Home

Q Management Travel & Tour este o agenţie tânără, dar care prin profesionalism, promptitudine şi flexibilitate a reuşit să câştige un portofoliu consistent de clienţi.

 Suntem conştienţi de importanţa pe care clienţii noştri o acordă timpului şi resurselor de care dispun. Tocmai de aceea, obiectivul nostru este de a-i sprijini prin soluţii adecvate pentru cerinţele şi resursele fiecărei firme, astfel încât clienţii noştri să se poată încadra în bugetele propuse şi să economisească timp preţios.

 Avem grijă, de asemenea, ca vacanţele dumneavoastră să fie exact aşa cum le doriţi, oferindu-vă sejururi relaxante în ţară sau în străinătate, circuite turistice, week end-uri în marile oraşe europene sau destinaţii mai puţin cunoscute, dar pline de farmec. Pentru cei mici, o vacanţă de neuitat înseamnă, fără îndoială, un tărâm de poveste, unde personaje celebre îi vor invita să se joace şi să se bucure alături de părinţi.

 Construim cu clienţii noştri o relaţie de încredere şi prietenie, răspunzând cerinţelor lor cu şi priceperea noastră. Construim parteneriate pe termen lung, pentru că ştim întotdeauna să fim aproape de clienţii noştri !